Røkke-aksje stiger i børsåpning

Nyheten om milliardkontrakt plasserer Kjell Inge Røkkes Aker Kværner blant lyspunktene. Slik ser dagens børsåpning ut.

Børs

Dagens børsåpning sender hovedindeksen opp 0,19 prosent til 418,05 etter de første fem minutters handel. Selskaper som Seadrill, Pan Fish, Tandberg Television, Aker Kværner og Tandberg trekker opp, mens Statoil og DNO bremser oppgangen.Aker Kværner stiger 1,1 prosent på meldingen om milliardkontrakt med Statoil, mens Tandberg Television er opp 1,4 prosent. Seadrill stiger nærmere en prosent. Statoil og DNO tynger med fall mellom 0,2 og 0,9 prosent, mens Hydro ligger uendret for øyeblikket.Expert topper vinnerlisten med 6,35 prosent til 96,25 kroner, etterfulgt av Otrum (5,4%) og Interoil (3,3%). I motsatt ende finner vi PA Resources med -1,44 prosent og Frontline med -1,4 prosent.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs