Seadrill-sjefen om konsolidering i riggbransjen

Seadrill-sjef Kjell Jacobsen forteller hvorfor Seadrill har tro på konsolidering i riggbransjen og kommenterer Q3-tallene. Mer om det her.

Børs

I dagens sending på HegnarTV kan du se et intervju med Seadrill-sjef Kjell Jacobsen som forteller hvorfor Seadrill har tro på konsolidering i riggbransjen, i tillegg til å kommentere selskapets utvikling i Q3.I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, FAST, OPERA og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen

Nyheter
Børs