Sissener: Kjøp aksjer nå

- Jeg tror man kommer til å se bra markeder ut året, sier Kaupthing-sjef Jan Petter Sissener til HegnarOnline.

Børs

Enkelte investorer lurer på om de skal posisjonere seg i forkant av et mulig januarrally på Oslo Børs. Jan Petter Sissener, adm. direktør i meglerhuset Kaupthing, sier til HegnarOnline at det ikke er noen grunn til å vente til januar med å investere. Enkelte investorer lurer på om de skal posisjonere seg i forkant av et mulig januarrally på Oslo Børs. Jan Petter Sissener, adm. direktør i meglerhuset Kaupthing, sier til HegnarOnline at det ikke er noen grunn til å vente til januar med å investere. - Jeg tror man kommer til å se bra markeder ut året, og jeg er litt redd for at neste år fort kan begynne med litt profitt-taking. Så har du ikke kjøpt enda så kjøp like gjerne nå - ingen ting å vente på, sier Sissener til HegnarOnline.Hovedindeksen på Oslo Børs står nå i 416,34 poeng.

Nyheter
Næringsliv