Søndagens aksjetips

Det ble en sterk uke med en svak avslutning. En meget svak avslutning. Og fallet fredag kom på høyt volum. Hva med uken som kommer?

Børs

Sist søndag mente vi at det teknisk sett så litt småskummelt ut. Det eneste som kan hindre en svak uke er et brudd opp gjennom på 416-nivået, skrev vi. Det ble en med en svak start, tre sterke dager og en svak avslutning, fredag. En meget svak avslutning.Den stigende sekundærtrenden ble brutt. Hovedindeksen slo tilbake og ned gjennom både 416- og 411-nivået. I tillegg fikk stigningstakten seg en knekk, med et salgssignal i 14-dagers glidende gjennomsnitt og fall tilbake gjennom 60-nivået i RSI-chartet.Fallet kom i tillegg på høyt volum, faktisk det høyeste vi har sett så langt i høst. Og fall på stigende volum er i seg selv et salgssignal som ikke lover altfor godt for utviklingen neste uke.Kommende uke blir dermed ekstra spennende. Vi har indikert en justert stigende sekundærtrend, som avløser den som ble brutt, og bunnlinjen i denne ble testet allerede fredag. Ved fall videre ned gjennom denne bunnlinjen kan vi få en snarlig testing av både 405- og 400-nivået - og 45-dagers glidende gjennomsnitt.På oversiden er det 411- og 416-nivået som igjen må brytes, på stigende volum, for at Hovedindeksen skal gjevinne balansen.

Nyheter
Børs