Spår beskjeden børsoppgang

- Vi har definitivt lagt de beste årene bak oss på Oslo Børs. Fremover blir det aksjeplukking som kommer til å bli alfa omega, sier Alexander Miller i Ferd Invest.

Børs

- Det er klart at oljeprisen er viktig for børsen, men det er samtidig viktig å se på hvorfor oljeprisen faller. Skyldes det fallende etterspørsel er det langt mer alvorlig enn hvis prisen endrer seg pga kortsiktige svingninger på tilbudssiden, sier Miller til Finansavisen.Forvalteren mener vi har lagt de beste årene bak oss på Oslo Børs.- Akkurat nå er vi litt avmålte optimister, og det kan godt tenkes at det vil bli ny rekord på børsen i år. Store utslag i indeksen tror vi ikke på. Dette betyr selvsagt at det blir langt vanskeligere å tjene penger i aksjemarkedet og det er aksjeplukking som vil bli alfa og omega.Miller tror investorene gjør klokt i å øke eksponeringen mot mer defensive aksjer.- Vårt hovedtema fremover blir å tenke mer defensivt. Vi er skeptiske til de mest råvareutsatte selskapene. Vårt råd er å satse mer på sensykliske eller ikke-sykliske sektorer som it, konsum og helse.

Nyheter
Børs