Spår rekyl på Oslo Børs

Glitnir Securities snakker om overdrevne salg og forventer nå oljerekyl på Oslo Børs.

Børs

Anders Bergland i Glitnir Securities sier til Finansavisen at han forventer oljerekyl på Oslo Børs. Han mener oljeprisen ikke har vært så oversolgt siden 1998. Anders Bergland i Glitnir Securities sier til Finansavisen at han forventer oljerekyl på Oslo Børs. Han mener oljeprisen ikke har vært så oversolgt siden 1998. - Vi tror fortsatt at OPEC klarer å kutte oljeproduksjonen, men bekreftelsen kommer tidligst i begynnelsen av desember. Teknisk har ikke de siste dagers oljeprisfall ødelagt bildet hvor oljeprisen nå prøver å danne en bunnformasjon. Oljen har ikke vært så oversolgt siden 1998, og vi tror at vi kan få en rekyl i oljeprisen, sier BerglandHovedindeksen prøvde i forgående uke å bryte igjennom 420-nivået, men etter oljeprisfallet falt den kraftig tilbake ned mot 410-nivået. Vi tror at indeksen kan ligge å slå på disse nivåene før den eventuelt prøver seg opp mot motstandsnivået på 420-nivået igjen. Første støttenivå finner vi på 407-nivået, og det neste ved 395-nivået, avslutter BerglandPå fredag sluttet hovedindeksen på 409,67 poeng.

Nyheter
Næringsliv