Spekulasjoner løfter aksje på Oslo Børs

Spekulasjoner sender aksje opp på en ellers knallrød børs. Slik ser det ut ved lunsjtider.

Børs

I dag er det kursfall som preger handelen på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 1,89 prosent og står dermed i 413,80 poeng. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i januar, har gått ned 0,27 prosent og står nå i 58,38 dollar. I dag er det kursfall som preger handelen på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 1,89 prosent og står dermed i 413,80 poeng. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i januar, har gått ned 0,27 prosent og står nå i 58,38 dollar. Oljegigantene Statoil og Norsk Hydro faller henholdsvis 3,26 prosent og 3,75 prosent. Verdien på DNO er redusert med 2,89 prosent.I gårsdagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research anbefalte analytikerne kjøp av aksjer i Telio. - Med den sterke posisjonen Telio har inntatt lyser det OPPKJØP lang vei. Vi oppretteholder kjøpsanbefaling og 12 måneders kursmål på 30 kroner pr. aksje. Kjøp, sier analytikeren. Det sendte Telio-aksjen opp 17,24 prosent. I dag stiger aksjen ytterligere 2,94 prosent til 24,50 kroner.På vinnerlisten finner vi også Ignis som stiger 1,25 prosent til 0,81 kroner. Teknologiselskapet har gjennomført en vellykket kapitalutvidelse som tilfører selskapet 39,9 millioner kroner i bruttoproveny gjennom utstedelse av 48 millioner nye aksjer. Kapitalutvidelsen ble gjort til en kurs på 0,79 kroner stykket, mens aksjen i går sluttet på 0,80 kroner.Pan Fish selger sin eierandel i Aalesundfisk til hovedaksjonæren i Aalesundfisk, Ivar Wartdal. Transaksjonen gir Pan Fish et regnskapsmessig tap på syv millioner kroner som blir bokført i fjerde kvartal 2006. Verdien på Pan Fish stiger i dag 0,37 prosent. Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs