Strategiske KOA-ordre

- Dette gir oss store vekstmuligheter fremover, sier markedsdirektør Håkon Amundsen.

Børs

Kongsberg Automotive har mottatt en ordre på stabilisatorstag til førerhytter fra en av verdens største lastebilprodusenter, ifølge en børsmelding.Samlet utgjør de to ordrene mottatt fra denne kunden i år 50 millioner kroner i årsomsetning. Ordrene er i første omgang for fem år, og den ene er allerede satt i produksjon. Den neste forventes å ha oppstart i løpet av 1. halvår 2007.En annen strategisk viktig ordre iføleg meldingen er bremsrørskoblinger til en av Europas største tilhengerprodusent til en årlig verdi av 35 millioner kroner med oppstart alt i 1. kvartal 2007.I tillegg er Kongberg Automotive i sluttforhandlinger med ledende bremsesystemsprodusenter om fremtidige leveranser av de nye bremserørskoblingene i kompositt.

Nyheter
Børs