Tre superaksjer

Oslo Børs har snudd ned siden åpning, men tre aksjer stikker avgårde på høye volum.

Børs

Oslo Børs Oslo Børs åpnet friskt med en hovedindeks helt oppe i 418,64 poeng, men nå har karkedet korrigert ned. Siste notering er 416,43 poeng, ned 0,2 prosent. med en hovedindeks helt oppe i 418,64 poeng, men nå har karkedet korrigert ned. Siste notering er 416,43 poeng, ned 0,2 prosent. Det er mest action i Rieber & Søn og Expert. Førstnevnte stiger 12,4 prosent til 59 kroner på meldingen om at Rieber-familiens selskap AS Atlantis Vest har kjøpt 6,58 millioner aksjer i Rieber & Søn og byr 53 kroner per aksje for hele selskapet. Det skjer etter at man har krysset 40 prosent. Blant selgerne finner vi Danske Bank.Omsetningen i aksjen er på 311 millioner kroner.Expert hopper fem prosent til 95 kroner etter at Rasmussen-gruppen har solgt alle sine aksjer til A. Wilhelmsen for 100 kroner per aksje. Det er omsatt Expert-aksjer for 1,4 milliarder kroner.REC stiger 4,5 prosent til 115,50 kroner i kjølvannet av gårsdagens kapitalmarkedsdag. Marine Farmes klatrer 3,9 prosent.Fallende oljepriser sender oljeaksjenene nedover. Statoil er ned 1,0 prosent, Hydro 0,7 prosent, mens DNO faller 1,9 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 2,4 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs