Trøbbel eller toppnotering på Oslo Børs?

Corporate Advice & Research har laget en teknisk analyse av på Oslo Børs. Her er dommen.

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research har analytikeren laget en teknisk analyse av hovedindeksen på Oslo Børs. - Oslo Børs har hatt en sterk utvikling siden tidlig oktober og indeksen har nærmet seg "all time high" nivået fra mai. Likevel de siste to ukene har vist noe tegn til kortsiktig svakhet. I forrige uke fikk vi en "doji" i ukechartet mens uken før hadde vi "shooting star". Begge formasjonene indikerer at indeksen kan få litt trøbbel fremover, og at investorene på Oslo Børs kan sikre gevinster, skriver analytikeren.- Skulle indeksen falle tilbake finner vi støtte ned mot midtre bollinger bånd ved ca. 390. Derimot så får vi et virkelig sterkt kjøpssignal skulle børsen nok en gang sette ny "all time high", avslutter analytikeren.Hovedindeksen på Oslo Børs står nå i 409,85 poeng, opp 0,04 prosent.

Nyheter
Næringsliv