Ukens 19 anbefalte aksjer

De tre aksjeekspertene satser denne uken på 19 aksjer. Her er oversikten.

Børs

Aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB Nor Markets satser denne uken på tilsammen 19 aksjer.Alle tre er enige om Yara. Nyborg er enig med Hartvedt om Scorpion Offshore og Pan Fish med Hermanrud om Tandberg Television. Hermanrud og Hartvedt er enige om Tandberg.Dette er de 19 aksjene de tre satser på denne uken:

    Tandberg TelevisionTandberg TelevisionFarstad ShippingFarstad ShippingYara YaraAPL APLProsafeProsafeTandberg TandbergPan FishPan FishSeaDrillSeaDrillClavis PharmaClavis PharmaDnB NorDnB NorScorpion OffshoreScorpion OffshoreAwilco Offshore Awilco OffshoreOrklaOrklaFast FastStatoilStatoilSevan MarineSevan MarineFred.Olsen EnergyFred.Olsen EnergyRECRECTelenor Telenor
Nyborgs portefølje er klart best så langt i år. Oppturen er på 50,5 prosent (per 17/11), mot 23,2 prosent for hovedindeksen. Hermanrud og Hartvedt kan vise til en avkastning på hhv. 37,0 og 25,5 prosent.Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips .Innsideporteføljen finner du her.

Nyheter
Næringsliv