Vil de selge Rieber-aksjene sine?

Flere Rieber-aksjonærer ble oppringt i går. Men vil de selge?

Børs

Rieber-familiens selskapet Atlantis Vest la i går inn et bud på alle aksjene i Rieber & Søn. Flere store aksjonærer i selskapet ble i går oppringt med spørsmål om de ville selge, skriver DN. Rieber-familiens selskapet Atlantis Vest la i går inn et bud på alle aksjene i Rieber & Søn. Flere store aksjonærer i selskapet ble i går oppringt med spørsmål om de ville selge, skriver DN. Blant dem var Johan H. Andresens Ferd Invest. Men Ferd er ifølge avisen ikke interessert i å selge med budet som foreligger, det vil si på 53 kroner aksjen.- Vi mener at når det kommer bud på selskaper, så bør det inneholde en oppkjøpspremie, sier Ferd-direktør John Harald Henriksen på generelt grunnlag.Adm. dir. Olaug Svarva i Folketrygdfondet, som eier 11 prosent av Rieber vil ikke kommentere om det har vært noen henvendelser på deres aksjer.

Nyheter
Børs