Vil ikke by på Expert

A. Wilhelmsen har ikke til hensikt å by på hele Expert etter å ha kjøpt over 20 prosent av selskapet til all time high-kurser.

Børs

Anders Wilhelmsen-gruppen kontrollerer 26,7 prosent av Expert etter å ha kjøpt en post på 21,4 prosent av Rasmussengruppen. Kursen var 100 kroner, som også er all time high for Expert. Anders Wilhelmsen-gruppen kontrollerer 26,7 prosent av Expert etter å ha kjøpt en post på 21,4 prosent av Rasmussengruppen. Kursen var 100 kroner, som også er all time high for Expert. Aksjekjøpet betyr ikke at selskapet vil by på resten av Expert.- Nei, det skal vi ikke, sier administrerende direktør Jostein Devold i A. Wilhelmsen Capital til Reuters.- Vi har gått inn her langsiktig, så skal vi være med å utvikle selskapet - og så får se hva fremtiden bringer, sier han.Expert-aksjen stiger fem prosent til 95 kroner.

Nyheter
Børs