Warren om fredagens smell på Oslo Børs

- Andre markeder er bedre alternativer til Oslo Børs så lenge oljeprisen ikke trender oppover, sier Peter C. Warren til HegnarOnline.

Børs

På fredag var det mange investorer som fikk seg en kalddusj da hovedindeksen falt 2,87 prosent før den sluttet på 409,67 poeng. Verdien på aksjene på Oslo Børs ble redusert med 55 milliarder kroner, og børslokomotiv som Statoil og Norsk Hydro ble straffet med kursfall på fem prosent. På fredag var det mange investorer som fikk seg en kalddusj da hovedindeksen falt 2,87 prosent før den sluttet på 409,67 poeng. Verdien på aksjene på Oslo Børs ble redusert med 55 milliarder kroner, og børslokomotiv som Statoil og Norsk Hydro ble straffet med kursfall på fem prosent. Peter C. Warren i WarrenWicklund Asset Management sier til HegnarOnline at dette er en normal korreksjon som følge av en lavere oljepris.- Dette er "normalt" tatt i betraktning av Oslo Børs' dominans og avhengighet av oljerelaterte aksjer. Som utviklingen siden i sommer har vist, er andre markeder bedre alternativer til Oslo Børs så lenge oljeprisen ikke trender oppover, og selv når den gjør det, er Russland et bedre alternativ, sier Warren til HegnarOnline.I skrivende stund står hovedindeksen i 410,58 poeng etter å ha lagt på seg 0,22 prosent.

Nyheter
Næringsliv