I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:
  • Canargo (9,30). Vi anbefaler kjøp av aksjen da for lav sannsynlighet for suksess er inndiskontert på dagens nivå. Glem likevel ikke at Canargo stadig er høyrisikosport. Gå ikke inn med penger du ikke har råd til å tape!Canargo (9,30). Vi anbefaler kjøp av aksjen da for lav sannsynlighet for suksess er inndiskontert på dagens nivå. Glem likevel ikke at Canargo stadig er høyrisikosport. Gå ikke inn med penger du ikke har råd til å tape!
  • Norse Energy (4,08). Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Produksjonen vil mangedobles de neste årene som følge av oppstarten av tre felt offshore Brasil.Norse Energy (4,08). Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Produksjonen vil mangedobles de neste årene som følge av oppstarten av tre felt offshore Brasil.
  • Jinhui Shipping (28,40). Jinhui Shipping er ingen sannsynlig oppkjøpskandidat, men et oppkjøp kan ikke utelukkes. Blant annet har John Fredriksen vist interesse for rederiet tidligere. Vi blir heller ikke overrasket om Jinhui-familien legger inn bud og tar selskapet av børs.Jinhui Shipping (28,40). Jinhui Shipping er ingen sannsynlig oppkjøpskandidat, men et oppkjøp kan ikke utelukkes. Blant annet har John Fredriksen vist interesse for rederiet tidligere. Vi blir heller ikke overrasket om Jinhui-familien legger inn bud og tar selskapet av børs.