Analytiker: Kjøp og kjøp

Tallknuserne i DnB Nor Markets forteller investorer at følgende aksjer kan stige i verdi.

Børs

I dagens morgenrapport fra DnB Nor Markets går analytikerne ut med kjøpsanbefaling på to teknologiselskaper. I dagens morgenrapport fra DnB Nor Markets går analytikerne ut med kjøpsanbefaling på to teknologiselskaper. - Fast melder i dag at selskapet har fått i land en avtale med japanske Hitachi. Selskapet har meldt en strøm av kontrakter gjennom hele året og vi føler oss heller ikke sikre på om dette blir den siste for i år. DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på Fast med et kursmål på 21 kroner pr. aksje, skriver meglerhuset.- Det er antagelig DirecTV som står bak fredagens ordre til Tandberg TV. Vi har justert opp estimatene for andelen selskapet kan ventes å få fra denne kunden og ikke minst tempoet i leveransene. Dette løfter kursmålet i Tandberg TV fra 75-80 kroner til 90 kroner pr. aksje. DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på Tandberg TV, avslutter analytikeren.

Nyheter
Børs