I dag peker pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 0,35 prosent og står dermed i 436,87 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 3,5 milliarder kroner. I dag peker pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 0,35 prosent og står dermed i 436,87 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 3,5 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i februar, har gått ned 0,30 prosent og står nå i 63,04 dollar. Oljegiganten Statoil faller 0,90 prosent mens fusjonskameraten Norsk Hydro legger på seg 0,52 prosent.Goodtech opplyser at selskapet har inngått en viktig industriell IT-kontrakt med EWOS AS. Kontrakten er på rundt 7,8 millioner kroner, og bidrar til å sende Goodtech-aksjen opp 2,95 prosent.Styret i Synnøve Finden ASA har den 20. desember 2006 foretatt en foreløpig gjennomgang av selskapets regnskaper som viser at selskapets resultat for fjerde kvartal 2006 vil bli betydelig svakere enn ventet.Foreløpige estimater viser et driftsresultat for fjerde kvartal på minus 30 millioner kroner, hvorav 20 millioner kroner knytter seg til engangskostnader, samt lagernedskrivninger som skulle vært kostnadsført i tidligere perioder. Nyheten sender Synnøve Finden-aksjen ned 5,75 prosent. . på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.