Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 1,14 prosent og står dermed i 433,29 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 9,8 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i februar, har gått ned 0,64 prosent og står nå i 61,73 dollar. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 1,14 prosent og står dermed i 433,29 poeng. Det er så langt omsatt aksjer for 9,8 milliarder kroner. Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i februar, har gått ned 0,64 prosent og står nå i 61,73 dollar. I går kunne vi lese at Statoil og Norsk Hydros olje- og gassaktiviteter fusjoneres. Styrene foreslår at Eivind Reiten blir styreleder i det nye selskapet, mens Helge Lund foreslås som konsernsjef. Nyheten førte til at verdien på Norsk Hydro økte med 20,6 prosent mens Statoil-aksjen falt 1,7 prosent.Fusjonen mellom Hydro og Statoil begrunnes først og fremst ut i fra et ønske om et sterkere selskap, noe meglerhuset CAR stiller seg bak, ifølge en rapport. - Vi hever 6 måneders kursmål på Norsk Hydro fra 180 kroner til 220 kroner. Statoils kursmål blir da 195 kroner, skriver CAR.I skrivende stund omsettes Norsk Hydro-aksjen for 187,25 kroner (-0,66 prosent) mens Statoil-aksjen omsettes for 167,50 kroner (-1,47 prosent).Questerre melder om vellykket emisjon av 14 millioner nye aksjer til 7,20 kroner aksjen, heter det i en børsmelding. Dermed har selskapet hentet inn 100,8 millioner kroner. Emisjonen var ifølge selskapet betydelig overtegnet. Verdien på Questerre-aksjen faller 2,01 prosent til 7,30 kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.