Det er ville tilstander på Oslo Børs i åpningshandelen. Hovedindeksen stiger 3,7 prosent til 444,83 poeng. Det er soleklar ny all time high. Den forrige rekorden; 430,88 poeng, ble satt intradag 11. mai. Bakgrunnen for oppturen er at styrene i Statoil og Norsk Hydro er mellom selskapenes olje- og gassaktiviteter.Markedet reagerer med å sende Statoil opp 7,5 prosent til 186 kroner, mens Hydro-aksjen stiger 22 prosent til 190,25 kroner. Markedsverdien på de to selskapene har dermed økt med vanvittige 43 og 28 milliarder kroner. Ingen av aksjene stiger imidlertid til all time high.Også de øvrige oljeaksjene stiger kraftig. CanArgo hopper 21 prosent til 9,80 kroner. Selskapet at det har avsluttet boringen på Manavi 12. Foreløpige logganalyser indikerer en potensielt betydelig oljekolonne i brønnen uten kontakt med hydrokarbonvann.DNO og Altinex stiger 1,8 og 2,6 prosent. Prisen på Brent februar-olje har steget etter børsslutt fredag. Dagens pris 63,32 dollar.Navamedic raser 8,8 prosent til 26,10 kroner etter om at toppsjefen og styreformannen har solgt seg ned.Det er omsatt verdipapirer for 3,1 milliarder kroner.Verdien på selskapene på Oslo Børs har for første gang passert 2.000 milliarder kroner, nærmere bestmt 2.010 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på