KONGSBERG har i dag inngått kontrakt med det sveitsiske forsvaret om leveranse av våpenstyringssystemet PROTECTOR til en verdi av 246 millioner kroner. Systemet skal benyttes på det sveitsiske kommandokjøretøyet Piranha. KONGSBERG har i dag inngått kontrakt med det sveitsiske forsvaret om leveranse av våpenstyringssystemet PROTECTOR til en verdi av 246 millioner kroner. Systemet skal benyttes på det sveitsiske kommandokjøretøyet Piranha. Sveits er det syvende landet som velger KONGSBERGs PROTECTOR som beskyttelse av sine militære kjøretøy. KONGSBERG har i 2006 samlet solgt PROTECTOR våpensystemer for over 1.1 milliarder kroner.- Det sveitsiske forsvaret er kjent for å være spesielt grundig i sine valg av forsvarsmateriell. Vi er derfor spesielt stolte over å vinne denne kontrakten, sier divisjonsdirektør Egil Haugsdal.