Odfjell Invest meldte i går at intensjonsavtalen med Statoil vedrørende Deepsea Rig 1 ikke ble godkjent av Statoils partnere og at avtalen dermed blir kanselleres. Odfjell Invest meldte i går at intensjonsavtalen med Statoil vedrørende Deepsea Rig 1 ikke ble godkjent av Statoils partnere og at avtalen dermed blir kanselleres. Ifølge DnB Nor Markets skal det være en kombinasjon av lengde og nivå på kontrakten partnerne reagerte på.- Selv om denne kanselleringen var en skuffelse venter vi at selskapet fortsatt vil kunne gjøre en attraktiv slutning i løpet kort tid og DnB Nor Markets opprettholder kjøpsanbefalingen og kursmålet på 22 kroner per aksje i Odfjell Invest, heter det i dagens morgenrapport.Kursmålet er på tre måneders sikt. Siste notering er 16,60 kroner, som er uendret i forhold til i går.