Ny rekord på Oslo Børs

Det er slappe forhold i åpningshandelen på Oslo Børs, men det er i det minste satt en ny rekord.

Børs

Oslo Børs opplever en tilnærmet flat åpning etter forsiktig utvikling i USA i går og i Asia i dag. Samtidig beveger oljeprisen seg lite. Brent februar-olje koster nå 61,62 dollar fatet. Etter 10 minutters handel er hovedindeksen opp 0,2 prosent til 441,95 poeng. Indeksen har aldri sluttet høyere. Det ventes ikke stor aktivitet på årets siste børsdag.Statoil og Norsk Hydro stiger 0,8 og 0,3 prosent til henholdsvis 166,50 og 194,50 kroner, mens DNO klatrer 0,5 prosent til 11,55 kroner. Lille CanArgo faller derimot 2,0 prosent.Flere shipping- og offshore-aksjer utmerker seg positivt. Siem Offshore er best med en oppgang på 3,8 prosent. Golden Ocean og Deep Sea Supply er opp 2,7 og 2,2 prosent.Sevan Marine og Diagenic topper taperlisten med fall på 2,6 og 2,2 prosent. Blant de profilerte aksjene faller Pan Fish, IGE og DnB Nor svakt.Det er omsatt verdipapirer for 152 milllioner kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs