Oslo Børs opp etter USA-rekord

Ny børsrekord på Wall Street i går samt selskapsnyheter trekker Oslo Børs opp i morgentimene tordag.

Børs

Dagens børsåpning sender hovedindeksen opp 0,48 prosent til 439,51 poeng, anført av selskaper som Norsk Hydro, Statoil og Subsea 7. Børsen var ventet å stige etter god utvikling i den amerikanske børshandelen i går.Subsea 7 stiger nærmere tre prosent til 115,75 kroner etter melding om milliardkontrakt , mens oljekameratene Statoil og Hydro begge åpner med oppganger rundt 0,7 prosent. Telenor stiger 1,07 prosent, mens CanArgo er opp hele 6,88 prosent. Sistnevnte ble også vinneren blant de norske utenlandsaksjene i går.DNO og DnB NOR tynger markedet, oljeselskapet mest med sine -2,12 prosent til 11,55 kroner etter en oppdatering i morgentimene torsdag hvor det blant annet fremgår at selskapet har signert en PSA-avtale med kurdiske myndigheter.Goodtech leder foreløpig som kursvinner med 8,89 prosent til 4,90 kroner, etterfulgt av CanArgo. GGS topper taperlisten med et fall på 4,76 prosent til 3,80 kroner etter å ha meldt at selskapet ikke kommer i mål med den pågående refinansieringen i år.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.

Nyheter
Børs