Det er mørkerødt på Oslo Børs i ettermiddag. Ved 14-tiden er hovedindeksen ned 1,3 prosent til 432,79 poeng. Det er mørkerødt på Oslo Børs i ettermiddag. Ved 14-tiden er hovedindeksen ned 1,3 prosent til 432,79 poeng. - Det er fortsatt fokus på våre to fusjonsbrødre, ellers er det bra muligheter for å plukke litt billige offshoreaksjer i tillegg til spreadhandel i Statoil og Hydro. Oljeprisen tikker nedover og påvirker selvfølgelig nedgangen på børsen i dag, sier en megler til TDN Finans.Statoil faller 2,5 prosent til 165,75 kroner, mens Hydro er ned 0,4 prosent til 187,75 kroner. Brent februar-olje koster nå 61,60 dollar fatet. Det er ned 53 cent sammenlignet med sluttnotering i London i går.Aksjer som Telenor, Aker Kværner og SeaDrill står i minus 2,5 prosent.Det er omsatt verdipapirer for hele 14,4 milliarder kroner. Norsk Hydro og Statoil står for henholdsvis 6,2 og 4,3 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på