DnB Nors IT-tips

DnB Nor Markets mener du bør kjøpe Vmetro før tallene.

Børs

Den travleste resultatsesongen nærmer seg, og denne uken skal flere IT-selskaper på Oslo Børs i ilden. Den travleste resultatsesongen nærmer seg, og denne uken skal flere IT-selskaper på Oslo Børs i ilden. Blant disse er VMetro, som legger frem sine tall onsdag. DnB Nor Markets ser for seg en omsetning på 114 og et driftsresultat på 23 millioner kroner.- Det er til dels stor variasjon i omsetningen fra kvartal til kvartal og vi venter at slutten av 2006 ga relativt mye å gjøre. Med ny ledelse på plass sent i 2006 vil det også være interessant å få utdypet den videre strategien fremover, skriver meglerhuset i sin morgenrapport i dag.DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på VMetro med tre måneders kursmål på 30 kroner aksjen.

Nyheter
Teknologi