Murud tapte syv mill. på Birdstep-aksjer

Konkursboet etter korrupsjonstiltalte Frank Murud har tapt syv millioner på Birdstep-aksjene siden september.

Børs

I september var Muruds aksjepost i Birdstep på drøye 2,6 millioner aksjer verdt rundt 37 millioner kroner. Han var dermed den andre største aksjonæren i selskapet.Men politiet og Muruds advokat klarte ikke å bli enige om en pris på disse aksjene før konkursen var et faktum. Dette har ført til at aksjene har tapt seg vesentlig i verdi. Den samme posten er nå verdt 26,4 millioner kroner, melder dn.no.Advokat Leif Petter Madsen i advokatfirmaet Wikborg, Rein finner trøst i at Birdstep-aksjen har løftet seg noe siden Murud ble slått konkurs i desember.- Gleden for oss er at den har steget etter at han gikk konkurs. Men i ettertid hadde hatt vært en fordel om aksjene hadde blitt solgt i september, sier Madsen til dn.no.

Nyheter
Børs