Spår SeaDrill-rally

Nordea Markets har stor tro på John Fredriksens riggselskap SeaDrill.

Børs

Nordea Markets har startet dekning av John Fredriksens riggselskap SeaDrill med en kjøpsanbefaling. Kursmålet settes til 127,70 kroner, noe som gir en oppside på 24 prosent. Nordea Markets har startet dekning av John Fredriksens riggselskap SeaDrill med en kjøpsanbefaling. Kursmålet settes til 127,70 kroner, noe som gir en oppside på 24 prosent. Analytiker Ingolf Gillesdal tror selskapets driftsresultat før av- og nedskrivninger (EBITDA) vil øke fra 0,63 milliarder dollar i 2006 til 1,7 milliarder dollar i 2009. Ifølge DN tror han resultatet per aksje vil øke fra 0,70 til 2,90 dollar."Vi venter økt fokus på leteboring på dypvann i årene som kommer. Nylige bransjeundersøkelser anslår en økning på syv-ni prosent år over år i letebudsjettene i 2007. Bare moderne, teknisk avanserte borerigger har kapasitet til å operere under slike krevende forhold", skriver Gillesdal i analysen.

Nyheter
Næringsliv