I oktober 2003 var Fred. Olsen Energy på konkursens rand. Markedsverdien på selskapet var på 36 millioner kroner. Nå er verdien på nærmere 20 milliarder kroner, noe som tilsvarer en oppgang på over 4.000 prosent på drøyt tre år. I oktober 2003 var Fred. Olsen Energy på konkursens rand. Markedsverdien på selskapet var på 36 millioner kroner. Nå er verdien på nærmere 20 milliarder kroner, noe som tilsvarer en oppgang på over 4.000 prosent på drøyt tre år. - Det Fred. Olsen Energy har gjort, er jo eksepsjonelt bra - også sammenlignet med andre aktører i riggmarkedet. Selskapet var langt nede i kjelleren, sier analytiker Frank Harestad i Pareto Securities til DN.- Den markedsendringen som har funnet sted i riggmarkedet de siste fire årene, er større enn noen kunne drømme om. Det har steget raskere og høyere enn noen kunne trodd, sier finansdirektør Jan Peter Valheim i Fred. Olsen Energy.