Det har vært en pen start på børsåret 2007. Per Egeland i Nordea Fondene tror imidlertid at det meste er gjort på Oslo Børs for i år. Det har vært en pen start på børsåret 2007. Per Egeland i Nordea Fondene tror imidlertid at det meste er gjort på Oslo Børs for i år. - Oslo Børs kan fint toge videre frem mot sommeren så lenge oljeprisen holder seg på høye nivåer over 50 dollar fatet, og så lenge vi fortsatt opplever global vekst uten at inflasjonen tiltar. Vi tror imidlertid ikke at børsen vil toge videre i dette tempoet, men at vi er klare for en konsoliderende fase frem mot sommeren. Våre modeller impliserer en fair indeksverdi på 485, og det er bare fire prosent igjen dit, sier Egeland i et intervju med Finansavisen.- Vi regner med at de internasjonale markedene også vil gi en god avkastning i år. På grunn av forholdet mellom avkastning og risiko så foretrekker vi globale porteføljer, men også fordi risikoen knyttet til oljeprisen nå er høy for Oslo Børs. Blant de internasjonale markedene er vi overvektet Europa, avslutter Egeland.