Etter resultatet fra brønnene MB 2 og MB3 i Tanzania har First Securities økt sin "riskede NAV" (netto bokført verdi) for Artumas til 121 kroner per aksje. Begge disse brønnene har vist betydelig høyere flyt og reserver enn den tidligere brønnen, MB1, som ble brukt til å beregne selskapets reserver i Tanzania. Etter resultatet fra brønnene MB 2 og MB3 i Tanzania har First Securities økt sin "riskede NAV" (netto bokført verdi) for Artumas til 121 kroner per aksje. Begge disse brønnene har vist betydelig høyere flyt og reserver enn den tidligere brønnen, MB1, som ble brukt til å beregne selskapets reserver i Tanzania. Selskapet har syv-åtte lignende prospekter i Tanzania, samt en stor leteblokk i Mosambik, med et betydelig potensiale.- Artumas handler med en betydelig rabatt til vår riskede NAV, og vi anbefaler kjøp av aksjen med et 12 måneders kursmål på 90 kroner, skriver First i dagens morgenrapport.Argumas stiger 0,4 prosent til 59,50 kroner. Oppsiden er på 51,3 prosent.