Analytikerne i DnB NOR Markets går i dag ut med en ny kjøpsanbefaling på Fast Search & Transfer i meglerhusets morgenrapport. Analytikerne i DnB NOR Markets går i dag ut med en ny kjøpsanbefaling på Fast Search & Transfer i meglerhusets morgenrapport. - Etter å ha gått gjennom rapporten fra FAST, samt benyttet anledningen i forbindelse med konferansen selskapet arrangerte til å diskutere utsikter og planer mer i dybden med flere av selskapets kunder og partnere har vi fått styrket tilliten til at selskapet har en ledende teknologi og en svært solid posisjon i sitt marked, skriver analytikeren.- Signalene er klare på at markedet vil fortsette den høye veksten i årene fremover. Vi har kjøpsanbefaling på FAST og oppjusterer kursmålet fra 21 kroner til 22-24 kroner pr. aksje, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 17,90 kroner, opp 1,13 prosent.