I går imponert REC markedet med meget gode kvartalstall, noe som sendte aksjen opp 2,8 prosent. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research rykker tallknuserne ut og anbefaler salg av aksjen. I går imponert REC markedet med meget gode kvartalstall, noe som sendte aksjen opp 2,8 prosent. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research rykker tallknuserne ut og anbefaler salg av aksjen. - REC leverte i går knalltall for Q4'06. Med forbedrede driftsmarginer bekrefter selskapet at det beveger seg mot målet om å redusere 2005 wafer-kostnadene med 50 prosent innen 2010, sier analytikeren.- På lengre sikt ser vi en nedside i dagens prising basert på forventninger om økt konkurranse som mer enn sannsynlig vil spise inn i selskapets vekst og marginer. Vi gjentar salgsanbefalingen, samt vårt 12 måneders kursmål på 130 kroner pr. aksje, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes REC-aksjen for 150 kroner, opp 0,67 prosent.