Analytiker Kristian Tunaal i DnB Nor Markets gikk Analytiker Kristian Tunaal i DnB Nor Markets gikkut med fire kjøpsanbefalinger i Finansavisen, blant annet på Scana Industrier, som ble karakterisert som billig. Da lå kursen på rundt åtte kroner, mens fredagens sluttkurs var 11,60 kroner, opp 7,4 prosent. Siden anbefalingen ble gitt har dermed aksjen steget over 40 prosent. ut med fire kjøpsanbefalinger i Finansavisen, blant annet på Scana Industrier, som ble karakterisert som billig. Da lå kursen på rundt åtte kroner, mens fredagens sluttkurs var 11,60 kroner, opp 7,4 prosent. Siden anbefalingen ble gitt har dermed aksjen steget over 40 prosent. - Mener du fortsatt at aksjen er billig?- Aksjen har kanskje gått fra seg på kort sikt. Neste korsvei er kvartalstallene, sier Tunaal til HegnarOnline.Har du en god forklaring på hvorfor aksjen har gått så bra etter nyttår?- Årsaken til kursstigningen er blant annet prisingen, sier analytikeren.