VG skriver i dag at Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas i løpet av de neste ti dagene kan spe på februarlønna med en opsjonsgevinst på 24 millioner kroner. Denne gevinsten er basert på gårsdagens aksjekurs. VG skriver i dag at Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas i løpet av de neste ti dagene kan spe på februarlønna med en opsjonsgevinst på 24 millioner kroner. Denne gevinsten er basert på gårsdagens aksjekurs. I dag straffes derimot Telenor knallhardt og verdien på aksjen har falt 5,66 prosent etter at selskapet la frem sine kvartalstall. Uansett vil det være pen gevinst Baksaas kan se frem til.- Det vil sikkert skape store reaksjoner om han tar ut et sånt beløp, sier 1. nestleder i næringskomiteen Gunvor Eldegard (Ap).Baksaas ønsker ikke å svare på spørsmål om opsjonsgevinsten. «Baksaas er opptatt, og dette er et spørsmål som han ikke svarer på,» skriver informasjonssjef Scott Engebrigtsen i Telenor i en e-post til VG.