Yara la frem svakere tall enn analytikerne hadde ventet i dag. -Inntjeningen var under det som var ventet. Primært var det svak og forskyvet etterspørsel i Europa som tynget marginene i fjerde kvartal, sier analytiker Henrik Sinding i Carnegie til TDN Finans. Yara la frem svakere tall enn analytikerne hadde ventet i dag. -Inntjeningen var under det som var ventet. Primært var det svak og forskyvet etterspørsel i Europa som tynget marginene i fjerde kvartal, sier analytiker Henrik Sinding i Carnegie til TDN Finans. Han spår et godt marked ut 2009.-Det viktige ved presentasjonen er at Yara i økende grad bekrefter den ekstremt sterke syklusen og prisene på gjødselprodukter. Det her er ikke et fenomen for 2007, men det er en syklus som vil vedvare for mange år fremover, sier analytikeren. Carnegie opprettholder en kjøpsanbefaling på Yara-aksjenYara er sist omsatt for 161,75 kroner, ned 0,8 prosent.