Uten å ha fått drahjelp av oljeprisen, var det gode kvartalstall fra flere tunge selskaper tirsdag og onsdag som løftet hovedindeksen på Oslo Børs 0,95 prosent til 472,75 poeng. Det er den høyeste sluttnoteringen noensinne.Det ble omsatt aksjer for 14,9 milliarder kroner. Oljegiganten Statoil la på seg beskjedne 0,15 prosent mens Norsk Hydro falt 0,25 prosent.Orkla-aksjen klatret 4,09 prosent til all time high 433 kroner etter at selskapet la fremfor fjerde kvartal. Styret i selskapet foreslår at det deles ut 10 kroner per aksje i utbytte, noe som betyr at hovedeier Storebrand la også frem overraskende . Markedet reagerte med å sende aksjen opp 2,40 prosent. Etter børsslutt i går la panteselskapet Tomra frem sine kvartalstall. Det har i dag ført til et kursløft på 2,06 prosent.DNO la frem et for fjerde kvartal. Samtidig ble reserveanslagene kraftig oppjustert. Selskapet regner dessuten med å i løpet av året. Aksjen falt i dag 3,27 prosent. får du se et intervju med DNO-sjef Helge Eide.Altinec opplyser at operatør EnCana International (Oman) Ltd har fullført boringen av Neimah-1-brønnen i Oman. Altinex Oil eier 50 prosent av blokken. Brønnen inneholdt hydrokarboner i Natih-formasjonen og mindre oljekolonner i Khuff-formasjonen. Det blir imidlertid konkludert med at oljen i Khuff-formasjonen ikke er utvinnbar. Verdien på Altinex falt i dag 3,15 prosent... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på