Orkla la frem tall for 4. kvartal over forventning, og DnB Nor Markets kommenterer tallene i sin morgenrapport i dag. Orkla fikk en EBITA på 1,65 milliarder, mot DnB Nors forventning på 1,43 milliarder. Orkla la frem tall for 4. kvartal over forventning, og DnB Nor Markets kommenterer tallene i sin morgenrapport i dag. Orkla fikk en EBITA på 1,65 milliarder, mot DnB Nors forventning på 1,43 milliarder. - Alle områder med unntak av Borregaard trakk opp i forhold til estimatet. I lys av de sterke tallene vil vi vurdere å løfte aksjen tilbake til kjøp med oppjustert kursmål, skriver meglerhuset.DnB Nor har "hold" med tre måneders kursmål på 435 per aksje.Meglerhuset lot seg også imponere av REC-tallene i går.- Høyere prising av tilsvarende selskaper, solide prisutsikter og god kostnadskontroll gjør at vi tar anbefalingen opp på kjøp med kursmål 170 kroner per aksje, skriver DnB Nor.På Oslo Børs er Orkla-aksjen sist omsatt for 428 kroner etter en oppgang på 2,9 prosent. 428 kroner er suveren ny rekord. REC er opp 0,7 prosent til 150 kroner.