Hexagon Composites opplyser at den endelige avtalen om etablering av PPG-Devold LLC i USA ble signert i går. Selskapet er et 50-50 joint venture selskap eid av det heleide Hexagon Composites selskapet Devold AMT og det Pittsburgh baserte selskapet PPG. Hexagon Composites opplyser at den endelige avtalen om etablering av PPG-Devold LLC i USA ble signert i går. Selskapet er et 50-50 joint venture selskap eid av det heleide Hexagon Composites selskapet Devold AMT og det Pittsburgh baserte selskapet PPG. PPG-Devold blir en del av Hexagon Composites forretningsområde Fiberarmeringer som inkluderer de heleide selskapene Devold AMT i Norge og AMT Baltija i Litauen.Med denne avtalen vil Devold AMT etablere seg som en global leverandør til vindindustrien og med et godt utgangspunkt for å forsyne det raskt voksende markedet i Nord-Amerika, heter det i en melding.