Gjennom Sabaro Investments kontrollerer investoren Erik Henriksen 71 prosent av aksjene i it-selskapet, tilsvarende 680 millioner kroner. For under ett år siden ville investoren fått 300 millioner kroner mindre for aksjeposten, skriver DN:- Jeg kjøpte de første aksjene i Telecomputing i 1997. Den gangen priset gründerne Jostein Eikeland og Erik Baklid selskapet til 10-15 millioner kroner. To år senere var prisen utrolige 12 milliarder kroner. Så forsvant alt igjen da it-boblen sprakk, sier Erik Henriksen til avisen.I februar 2006 hadde investoren 40 prosent eierskap og ble nødt til å legge inn bud på hele selskapet.- Vi fikk jo sjokk da vi så hvor mange som takket ja til budet på 16,80 kroner per aksje. Plutselig eide vi over 70 prosent av selskapet, sier han til avisen.I dag handles Telecomputing-aksjen til rundt 26 kroner.