I dagens utgave av Finansavisen kan vi lese at Anders Bergland i Glitnir Securities foretar endringer i modellporteføljen. Denne uken byttes Golden Ocean ut til fordel for Fast Search & Transfer.- Vi fastholder full eksponering men gjør en endring i porteføljen og bytter ut Golden Ocean med Fast Search and Transfer. Fast leverte sterke kvartalstall denne uken. Både omsetning og margin var bedre enn ventet, og selv om kontantstrømmen i kvartalet var den svakeste på mange år mener vi selskapet er en «must own stock» på disse nivåene, sier Bergland.
Kjøpsanbefalingene:
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy
  • Deep Sea SupplyDeep Sea Supply
  • PA RecourcesPA Recources
  • Aker YardsAker Yards
  • EltekEltek
  • Fast Search & TransferFast Search & Transfer
Hittil i 2007 har porteføljen gått opp 10,01 prosent mens Hovedindeksen på Oslo Børs har gått opp 6,80 prosent.