Aker Kværner leverte i dag et resultat som stod til litt under forventning og aksjen er noe ned. På økonominyhetene får du se intervju med selskapets sjef Martinius Brandal og investor Jan Eiler Fleischer.Bilde: ScanpixREC med selskapets sjef Erik Thorsen i spissen kunne igjen vise til et kvartal som kom inn over forventning. Under vår direktesendte tv-sending får du kommentarer på tallene og fremtidsutsiktene fra både Thorsen og analytiker Einar Kilde Evensen i DnB NOR Markets. I tillegg kommenterer som vanlig Trygve Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Songa Offshore, Goodtech og.Sendingen kan også ses i med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.