Stig Rognstad er ifølge DN i full gang med å bygge opp et nytt finanshus sammen med Engebret O. Fekene, Alf Ulven og Paal Hveem. Selskapet har fått navnet Brage Rådgiving. Stig Rognstad er ifølge DN i full gang med å bygge opp et nytt finanshus sammen med Engebret O. Fekene, Alf Ulven og Paal Hveem. Selskapet har fått navnet Brage Rådgiving. - Denne gangen har jeg et 10-20 års perspektiv på det jeg skal drive med, sier Rognstad. I fjor fikk Rognstad 150 millioner kroner etter å ha solgt Norse Securities til Glitnir.- Dette blir litt sånn Røkke går tilbake til rekebåten. Fremover skal jeg drive med det samme jeg gjorde som 20-åring, sier Rognstad.- Mange tror at du må være genial for å tjene mye penger i aksjemarkedet. Dette er bare tull. Ofte dreier deg seg mer om å være disiplinert og å følge et sett med regler, sier finanstoppen.