En drøy uke ut i aksjekonkurransen "Studenter på børs" har grupperingen Premium Equity fra Universitetet i Oslo tatt ledelsen. Så langt har den fiktive millionen vokst til 1.055.080 kroner.Nærmest kommer to BI-lag. BI-spekulantene og SSO har til nå klart hhv. 52.890 og 52.830 kroner.- Vi har stor tro på aksjer som Sevan Marine og Crew Minerals den kommende tiden. Begge disse selskapene har den siste tiden har redusert risikoen betraktelig, sier Premium-leder Carl Haakon Samuelsen i en kommentar til Finansavisen.Ellers i Premium-porteføljen finner vi Ignis (short) og Altinex.Hver uke utarbeides porteføljer basert på grunnlag av de mest populære aksjene blant alle gruppene som deltar i konkurransen. Porteføljen for uke 7 består av REC, Simrad Optronics, Orkla, Crew Minerals, Fast og Northland Resources."Studenter på børs" arrangeres av HegnarOnline i samarbeid med Finansavisen og Orion Securities..