Ifølge Bloomberg News og TDN Finans tilbød Credit Suisse etter børsslutt i dag 19,6 millioner aksjer i Renewable Energy Corporation (REC) til en kurs i intervallet 142-150 kroner. Det vises til informasjon sendt til meglerhusets kunder. Ifølge Bloomberg News og TDN Finans tilbød Credit Suisse etter børsslutt i dag 19,6 millioner aksjer i Renewable Energy Corporation (REC) til en kurs i intervallet 142-150 kroner. Det vises til informasjon sendt til meglerhusets kunder. Verdien på posten vil dermed være 2,78-2,94 milliarder kroner.I forrige uke solgte Good Energies Investment 150,14 millioner aksjer i REC til Orkla og Q-Cells. Selskapet satt etter det på 19,66 millioner aksjer i selskapet. Det ble opplyst at Good Energies ville selge resterende aksjer.REC-aksjen steg 2,8 prosent til 149 kroner tirsdag.