Lave lønnsøkninger i Japan og "ikke ideell" inflasjon i Australia dempet stemningen på børsene i Asia- og Stillehavsregionen tidligere i dag, og særlig for finansaksjene. Men utover ettermiddagen (lokal tid) har de hentet seg inn.- Kjerneinflasjonen i Australia blir mer sannsynlig for høy enn for liten de neste to årene, sa nestsjef i Reserve Bank of Australia Malcolm Edey, og signaliserte at rentene kanskje må opp.Japans største bank, Mitsubishi UFJ Financial Group, går mot sin verste dag på åtte måneder, mens også National Australia Bank er blant taperne.- Med så svake lønnsøkninger er det ikke mye håp om at forbruket tar seg opp, sier Tomokatsu Mori hos Fukoku Capital Management i Tokyo til Bloomberg.I Tokyo er Topix ned 0,25 prosent, mens Nikkei er opp 0,16 prosent. Børsene i Kina, Hong Kong, Kina, Taiwan og Sør-Korea er opp, mens Australia er blant de fallende børsene. Mot slutten av dagen falt Tokyo-børsen tilbake igjen. Ved stengetid var Nikkei ned 0,69 prosent til 16.744,15, mens den bredere Topix-indeksen falt 1,01 prosent til 1.677,06 poeng.Investorene er fortsatt bekymret for den amerikanske økonomien, og benyttet ifølge Reuters dagen til å sikre gevinst.Unntaket i Asia var Hong Kong, der Hang Seng steg 0,28 prosent.