Oslo Børs har hentet seg litt inn etter en svært dårlig start, men hovedindeksen er fortsatt ned 2,3 prosent til 432,48 poeng. Siden i går er verdien på de børsnoterte selskapene redusert med over 45 milliarder kroner. Oslo Børs har hentet seg litt inn etter en svært dårlig start, men hovedindeksen er fortsatt ned 2,3 prosent til 432,48 poeng. Siden i går er verdien på de børsnoterte selskapene redusert med over 45 milliarder kroner. Vår hjemlige børs faller i takt med internasjonale børser, som er ned på bakgrunn av frykt knyttet til stabiliteten i den amerikanske økonomien og bekymringer rundt høyrisikolån.Aker Yards stuper 9,8 prosent til 507 kroner på meldingen om at Kjell Inge Røkkes Aker selger sin post på 40 prosent i selskapet. Prisen på posten blir antakelig nærmere fem milliarder kroner. Aker er ned tre prosent til 354 kroner.Oljeprisen stiger svakt, men den ligger fortsatt godt under nivået fra 16.30-tiden i går da Oslo Børs stengte. Brent april-olje omsettes for 61,18 dollar fatet. Hydro og Statoil er ned 1,9 og 2,4 prosent.Grenland Group, Goodtech, Navamedic, Ekornes, Biotec Pharmacon, Ignis, Repant og Hexagon faller fem til åtte prosent.Bare fem aksjer stiger. To av aksjene med millionomsetning er opp. Copeinca stiger 1,9 prosent, mens Tandberg Television er opp 0,2 prosent.Omsetningen på børsen er på 3,9 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på