Ifølge Finansavisen sitter Telenor på dokumenter de hevder er Alfa Groups budsjett for en ukrainsk skittpakke mot Telenor og nordmenn i Ukraina. Telenors forretningspartner i Ukraina og Russland skal ha forsøkt å kjøpe seg en omfattende pakke negativ PR i ukrainske medier i januar, februar og mars. Prisen skal ha vært 90.200 dollar (550.000 kroner). Ifølge Finansavisen sitter Telenor på dokumenter de hevder er Alfa Groups budsjett for en ukrainsk skittpakke mot Telenor og nordmenn i Ukraina. Telenors forretningspartner i Ukraina og Russland skal ha forsøkt å kjøpe seg en omfattende pakke negativ PR i ukrainske medier i januar, februar og mars. Prisen skal ha vært 90.200 dollar (550.000 kroner). - Vi har fått dokumentene uten vederlag fra en vennligsinnet kilde. Planene stemmer med det vi faktisk har registrert i Ukrainas mediebilde. Vi har ingen grunn til å mistro at dette er ekte dokumenter, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor.Altimo gikk i går ut med en russiskspråklig pressemelding som imøtegår Telenor."Altimo erklærer at dokumentene er falske. Dette kommer i en rekke av forsøk på å feilinformere omgivelsene om Altimo for å skade vårt renommé," skriver selskapet.