Fallet i New York i går og i Asia i dag har smittet Oslo Børs i dag også. Hva er det som skjer og kan det snart være over. Det har Trygve Hegnar en mening om her.Vi skal også høre at Kjell Ingen Røkke casher inn nye millarder og at det spekuleres i at han kan komme til å cashe inn enda flere milliarder i tiden som kommer. Hva vil han med alle pengene, mon tro?Vi får også besøk av Frode Haugli i Software Innovation. Selskapet tapte 178 millioner kroner i fjor av en omsenting på 406 millioner kroner. Er hullene tettet og hva slags selskap det er i ferd med å bli?Det blir også teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Photocure og Stepstone. .Sendingen kan også ses i med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.