De siste dagers stygge kursfall ble i går erstattet av en solid oppgang på Oslo Børs. I dag peker pilen nok en gang ned, og i skrivende stund står hovedindeksen i 443,43 poeng, ned 0,87 prosent. De siste dagers stygge kursfall ble i går erstattet av en solid oppgang på Oslo Børs. I dag peker pilen nok en gang ned, og i skrivende stund står hovedindeksen i 443,43 poeng, ned 0,87 prosent. Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, sier til HegnarOnline at det blir veldig spennende å følge børsutviklingen i dag og på mandag for å se om børsfallet vil "stoppe opp", eller om nedturen fortsetter. Selv er han ikke optimist på kort sikt.- Så lenge markedet går oppover er det ikke noe problem, men mange har nå fått seg en på tygga. Det blir spennende å se utviklingen på Oslo Børs i dag og på mandag. Da vil vi få mange svar på hvor dette går. Jeg holder en knapp på at vi får en ny nedtur. Ingenting kan utelukkes, sier Hermanrud til HegnarOnline.