Oslo Børs klarer ikke helt å bestemme seg for retningen i dag. Hovedindeksen var opp i tidlig handel, men falt senere tilbake. Nå har den steget og falt tilbake en gang til. Klokken 12.00 står hovedindeksen i 443,42, ned 0,12 prosent.Oljeprisen er litt opp, og Hydro og Statoil stiger hhv. 0,27 og 0,32 prosent. DNO er opp 0,5 prosent.Ingen tungvektere markerer seg spesielt negativt. Awilco Offshore og Ocean Rig faller 1,5 prosent. Storebrand er ned nærmere én prosent, mens John Fredriksen-selskapet Frontline og SeaDrill faller 0,7-0,8 prosent.Marine Harvest faller 0,4 prosent etter at direktør Trine Sæther Romuld har solgt 633.905 aksjer.Vinnerlisten toppes av CorrOcean, som er opp syv prosent. Nærmest følger Hurtigruten Group på 6,56 prosent, mens Itera er opp 5,83 prosent. Fesil og Diagenic er også opp fem prosent eller mer, sistnevnte etter å ha blitt tildelt prisen "Entrepreneurial Company of the Year Award" for sin teknologi som diagnostiserer brystkreft og Alzheimers sykdom gjennom blodprøver.I andre enden finner vi Fara, som er ned 3,36 prosent. ContextVision faller 3,15 prosent, mens Odim og Software Innovation er ned nærmere tre prosent, sistnevnte etter å ha kjøpt opp SaveIT for 27 mill. kroner.Det er omsatt verdipapirer for 3,2 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.